Referat: Lunden B - SBBK-A
Skön vinst för A-laget mot Lunden B
2019-01-26 18:18, SBBK Senior Herr

Fler bilder (+18) >>
En spännande match i gnistrande bandyväder på Sollentunavallen slutade med uddamålsseger med 3-4 för A-laget.
Dagens match mot Lundens B-lag inramades av en perfekt vinterdag med solsken, snö och några minusgrader. Stundtals fint spel, men många felslagna passningar, främst i första halvlek, där SBBK kunde dra ifrån till en halvtidsledning med 1-3 efter spelmål av Viktor Lychou och Joakim Björå samt ett hörnmål av Joakim precis före halvtidsvilan.

I andra halvlek fungerade anfallskombinationerna lite bättre, men Lunden lyckades ändå reducera till 2-3 innan Linkan hittade Johan Granvik med en briljant passning som ledde fram till 2-4. Det kändes som att vi hade matchen under kontroll, men det blev onödigt spännande när Lunden reducerade till 3-4 vid en av många hörnor. Vi lyckades i alla fall hålla ställningarna till slutsignalen gick, mycket tack vare ett stabilt försvarsspel.

Tyvärr råkade vi ut för skador för både Kevin och Daniel. Vi hoppas på snar rehabilitering så att de kan finnas med på isen igen.