Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Spånga/Bromstens Bandyklubb
Senior

SBBK-B - Norrtulls SK
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 19 januari, 14:00
Plats:Spånga IP
Samling:12:30, Spånga IP
Aktivitetsinfo: Intresseanmälan på vilka som kan. Tänk på att denna match krockar med både P19 och P16, så vi kommer behöva alla som inte ska spela på annat håll.
B-laget besegrade Norrtull
2019-01-19 19:52
Tage tog det mesta i matchen mot Norrtull
SBBK:s B-lag ställde i matchen mot Norrtull upp med en backlinje som tillsammans med Tage i målet besatt en erfarenhet motsvarande 178 år. Det ger en snittålder om dryga 44. Räknar vi därefter bort Tages ringa ålder så ökar snittet över de tre återstående med 10 år. Tio var också antalet mål som B-laget knackade in i matchen och backlinjen överlistades bara en gång av Norrtulls mannskap.
Vad vill vi då säga med åldersresonemanget? Inte annat än att det är fantastiskt roligt att få kunna hålla på med denna vintersport där det skiljer +40 år mellan spelarna i ett och samma lag och jag är ganska övertygad om att vi alla  har behållning av det.

Att lyfta fram enskilda spelare i en lagidrott där alla är beroende av varandras insatser vill sig inte alltid göras. Det här får bli ett, av kanske flera kommande, undantag. Mannen bakom bandysvingen som måste nämnas är Jesper Tengblad som inte bara gjorde sitt allra första bandymål i första halvlek utan även sitt andra i den andra halvleken. Grattis!

Någon form av utfästelse gjordes i halvtid. Men den behåller vi för oss själva.
-Lasse Pellmark-


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer