Samling:19:00, Spånga IP
Referat: SBBK-A - Ulvarna
Seger med 4-2 för A-laget mot Ulvarna
2019-02-21 00:09
Näst sista matchen för säsongen för A-laget mot Ulvarna blev, som väntat en tät och stundtals lite grinig tillställning. Efter en bra inledning för SBBK stod det 3-0 efter knappt 20 minuter. Ulvarna var revanschsugna efter vår vinst på bortaplan tidigare under säsongen och lyckades kämpa sig tillbaka in i matchen och med två reduceringar göra ställningen till 3-2 i halvtid.

Andra halvlek blev ett långt ställningskrig där båda lagen hade en svårforcerad defensiv och där felpassningarna stod som spön i backen i det offensiva spelet. Ett antal lägen att göra mål uppstod, trots allt åt båda håll. Tage stod för några riktigt fina räddningar och lämnade inte några farliga returer. I 85:e minuten kunde Jesper Palme, efter flera tidigare bra lägen, sätta 4-2 och säkra segern.

Målskyttar i matchen var Johan, Jocke,  Mattias och Jesper P.

På lördag avslutas serien mot redan klara seriesegrarna IFK Uppsala.