Senior

Referat: SBBK-A - Enebyberg
Skön vinst med 6-5 mot Enebyberg
2019-02-08 23:36
Matchen mot Enebyberg inleddes lite trevande trots ett tidigt ledningsmål av SBBK på hörna. Enebyberg kvitterade omgående och under första halvlek höll gästerna i taktpinnen större delen av tiden, men inget av lagen övertygade och halvtidsresultatet 4-4 var nog rättvist efter en halvlek där lagen turats om att ha ledningen.

I andra halvlek ökade SBBK tempot och presterade riktigt fin bandy de första 25 minuterna. Laget bjöd på ett antal läckra kombinationer och hade bud på ett antal mål, men en storspelande målvakt i Enebyberg knep det mesta efter ett tidigt ledningsmål för SBBK. En missad straff till trots, kunde vi rättvist skaffa oss en tvåmålsledning, men Enebyberg reducerade med efter en sagolik nedtagning av Hans Elis Johansson med dryga fem minuter kvar blev avslutningen av matchen onödigt spännande. Ett SBBK med stort hjärta kunde till slut stå som rättmätiga segrare med slutresultatet 6-5 och befäster därmed sin position i toppen av serien.

Målen idag gjordes av Johan Granvik (3), Erik, Kevin och Viktor.