SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga/Bromstens Bandyklubb
Senior

Referat: Västerås Bandy - SBBK A
Ett trevligt minne: Premiär i Div 1 Östra
2019-10-31 09:52

Då har A-laget haft sin seriepremiär! Det var inte den roligaste av starter, det blev till slut 12-0 till Västerås Bandy U. De var skridskostarka, vältajmade och samspelta. Inget snack om det. Hatten av. 

Vi får helt enkelt vända hem till Spånga och IP där det görs is för fullt nu. Med lite tur så börjar träningarna på storplan i nästa vecka. Då kan vi börja slipa på vårt stora spel, passningsförmågan och inte minst defensiven. Något som vi måste bli bättre på när vi spelar mot de spelskickliga lagen i div. 1. Hem och gnugga på alltså, det är det som gäller nu. 

Vi har lite tid på oss, nästa match är HEMMAPREMIÄREN 17/11 mot Eskilstuna BS. Matchstart kl. 13.15. 

Avslutningsvis så vill jag lyfta fram ett stort glädjeämne från matchen. Efter en tids uppehåll från bandyn, han har bl a varit utomlands studerat och spelat fotboll, gjorde igår Benjamin Hjorth comeback. Han visade direkt att han har mycket att tillföra vårt lag. Lugn och trygg med boll, fin skridskoåkning och inte minst, en bra blick och spelförståelse. Han kommer att bli mycket betydelsefull kommande säsong. Välkommen tillbaka Benji!

Hoppas vi ses snart vi den stora isen. 

//Ian Bonetto



Nyhetsarkiv
Hemmapremiär!2023-11-19 16:33
5:e raka2019-01-12 12:18
4:e raka vinsten2019-01-05 21:12
 
Våra sponsorer