Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Spånga/Bromstens Bandyklubb

Bli medlem i Spånga/Bromstens Bandyklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Spånga/Bromstens Bandyklubb
Spånga/Bromstens Bandyklubb (SBBK) är en bandyförening hemmahörande i Spånga, Stockholm. Vi har
vår hemvist på Spånga Idrottsplats där vi bedriver bandyverksamhet som spänner från de allra yngsta barnens Skridskokul,  den årliga Skridsko- och Bandyskolan, via ungdomslagen för både pojkar och flickor
i åldrarna 8 till 19 år, till vår seniorverksamhet där vi säsongen 2020/2021 spelar i Allsvenskan för damer och herrarnas div 1 östra.
Emma Kelter tilldelas stipendie!
2020-06-07 19:14

Motivering för Bo Thunbergs Stipendiefond 

Stipendiat: Emma Kelter, 2004-08-03

Emma är 16 år och har spelat Bandy i Norrtälje innan hon kom till SBBKs dam/flicksatsning för 3 år sedan. Nu har Emma hittat sin position som defensiv mittfältare och tar stort ansvar i laget. Hon är med i observationstruppen för F17-landslaget inför nästa säsong. Har blivit utsedd till matchens lirare i F17 world cup och i Finalen av Victoria Cup.

 

I år har Emma representerar och är startspelare i SBBK F17 i WC och Flickallsvenskan, Allsvenska Damcupen, Damallsvenskan. Emma är träningsvillig, engagerad och har viljan att bli bättre. Hon är hjälptränare till sin lillasyster i SIF Norrtelje och är ledare på SBBKs bandyskola.


Kallelse årsmöte
2020-06-02 10:35
Styrelsen i Spånga/Bromstens Bandyklubb (SBBK) kallar till ordinarie årsmöte tisdagen den 16:e juni kl 19.00 i Frånstanhallens konferensrum på Spånga IP. Skulle vi bli så många att vi inte kan hålla rekommenderade avstånd, kommer vi flytta ut på hockeyläktaren.

Dagordning och möteshandlingar kommer att finnas tillgängliga vid mötet eller via mail på förfrågan till styrelseledamoten August Liljeqvist (august.liljeqvist@gmail.com) eller ordförande Hans Bjurgren (hans@bjurgren.se).

Röstberättigade är på mötesdagen myndiga medlemmar (även stödmedlemmar).Enligt stadgarna är röstning via fullmakt inte tillåten. Endast deltagare vid årsmötet är röstberättigade. Närvaroberättigade är föräldrar till ännu icke myndiga medlemmar samt andra intresserade personer.

Möteshandlingar ni kan efterfråga är:
SBBK Dagordning Årsmöte 2020
SBBK Förslag medlemsavgifter för 2020»
SBBK Verksamhetsberättelse 2019-20
SBBK Verksamhetsplan 2020-21
Resultat och Budget.pdf »
SBBKs Valberednings förslag för 2020-21.pdf

Väl mött!

/Styrelsen
En av de sista!
2020-04-10 09:28
Det är med stor sorg vi under veckan mottog Egon Palms dödsbud. Med tillåtelse av hans familj publicerar  denna nekrolog.
Uppdatering i coronatider
2020-03-28 14:30
Träning utomhus är bra för hälsan, men undvik att använda gemensamma omklädningsrum. Kom ombytta och duscha hemma! I övrigt lägger vi till ytterligare en länk att ha koll på:

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer