Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Spånga/Bromstens Bandyklubb

Bli medlem i Spånga/Bromstens Bandyklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Spånga/Bromstens Bandyklubb
Spånga/Bromstens Bandyklubb (SBBK) är en bandyförening hemmahörande i Spånga, Stockholm. Vi har
vår hemvist på Spånga Idrottsplats där vi bedriver bandyverksamhet som spänner från de allra yngsta barnens Skridskokul,  den årliga Skridsko- och Bandyskolan, via ungdomslagen för både pojkar och flickor
i åldrarna 8 till 19 år, till vår seniorverksamhet där vi säsongen 2019/2020 spelar i Allsvenskan för damer och herrarnas div 1.
Skridsko- & Bandykul - önskar God fortsättning på 20-talet!
2020-01-03 00:31
God fortsättning, önskar vi alla Skridskokuliga barn med föräldrar och släktingar, på det nya året 2020!
Nu på söndag den 5 januari har vi uppstart för våra träningar igen, äntligen ute på den stora bandyisen, med början kl. 09.30. Kom i tid för avprickning och ev. skridskoslipning!
Väl mött nu på Söndag!
Skridsko- & Bandykul
Bandypisten klar att åka på igen!
2019-12-26 11:05
Goda nyheter!

Nu är bandypisten på Spånga IP klar att åka på igen! Idag på annandagen är det allmis hela dagen men det framgår inte på kommunens hemsida, så det kommer nog inte att vara så mycket folk.

Imorgon fredag är det en vanlig dag och då kör vi enigt ordinarie träningsschema. Om det är något lag som vill träna extra så tag kontakt med det lag som står i schemat så kan det säkert gå att dela is. Vad jag vet är det ingen match inplanerad på kvällen, så 20-22 är ledigt.

Nästa vecka kör vi också enligt ordinarie schema måndag, torsdag och fredag. Den 31 och 1 får betraktas som allmänhetens tid och fritt fram för alla spånga-spelare som vill, hela dagen.

Gott slut på året!

August
Skridsko-& Bandykul -Vi önskar alla God Jul & Gott Nytt År!
2019-12-24 21:14

Tack för i år! - Skridsko- & Bandykul tar ett kortare uppehåll under Jul- & Nyårshelgerna och vill passa på
att tacka alla Skridskokuliga barn för en rolig och lärorik höstsäsong.
Vi har hittills sett en otroligt fin och stigande utveckling i skridskoåkningen hos de närvarande deltagarna och ser fram emot en fortsatt utveckling av barnens skridskoteknik samt i förlängningen, hanteringen av
bandyklubba och boll.
Nytt uppstartsdatum på nyåret är planerat till söndagen den 5 januari, kl. 09.30, då vi får träna ute på den
stora Bandyisen - vi och våra ledare längtar redan jättemycket!

God Jul & Gott Nytt ÅR!
Skridsko- & Bandykul

2019-12-23 10:37

SBBK Senior Herr
Referat: Västerås Bandy - SBBK A
Premiär i Div 1 Östra
2019-10-31 09:52, SBBK Senior Herr

Då har A-laget haft sin seriepremiär! Det var inte den roligaste av starter, det blev till slut 12-0 till Västerås Bandy U. De var skridskostarka, vältajmade och samspelta. Inget snack om det. Hatten av. 

Vi får helt enkelt vända hem till Spånga och IP där det görs is för fullt nu. Med lite tur så börjar träningarna på storplan i nästa vecka. Då kan vi börja slipa på vårt stora spel, passningsförmågan och inte minst defensiven. Något som vi måste bli bättre på när vi spelar mot de spelskickliga lagen i div. 1. Hem och gnugga på alltså, det är det som gäller nu. 

Vi har lite tid på oss, nästa match är HEMMAPREMIÄREN 17/11 mot Eskilstuna BS. Matchstart kl. 13.15. 

Avslutningsvis så vill jag lyfta fram ett stort glädjeämne från matchen. Efter en tids uppehåll från bandyn, han har bl a varit utomlands studerat och spelat fotboll, gjorde igår Benjamin Hjorth comeback. Han visade direkt att han har mycket att tillföra vårt lag. Lugn och trygg med boll, fin skridskoåkning och inte minst, en bra blick och spelförståelse. Han kommer att bli mycket betydelsefull kommande säsong. Välkommen tillbaka Benji!

Hoppas vi ses snart vi den stora isen. 

//Ian Bonetto


BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer