SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga/Bromstens Bandyklubb
Senior

Västerås Bandy - SBBK A
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 30 oktober, 20:20
Plats:ABB-Arena, Västerås
Samling:18:45, ABB-Arena, Västerås
Aktivitetsinfo: Seriepremiär för A-laget!

Samling 18:45 i Västerås ABB Arena.

Ta först och främst kontakt med varandra för att lösa det med skjuts. Hör sedan av er om ni behöver hjälp.

Kom igen nu, nu börjar det. Laddningen börjar med att var och en tror på det möjliga och gör allt som står i ens makt att förbereda sig och tända till match. Sov, ät och fantisera om fantastiska prestationer.
Ett trevligt minne: Premiär i Div 1 Östra
2019-10-31 09:52

Då har A-laget haft sin seriepremiär! Det var inte den roligaste av starter, det blev till slut 12-0 till Västerås Bandy U. De var skridskostarka, vältajmade och samspelta. Inget snack om det. Hatten av. 

Vi får helt enkelt vända hem till Spånga och IP där det görs is för fullt nu. Med lite tur så börjar träningarna på storplan i nästa vecka. Då kan vi börja slipa på vårt stora spel, passningsförmågan och inte minst defensiven. Något som vi måste bli bättre på när vi spelar mot de spelskickliga lagen i div. 1. Hem och gnugga på alltså, det är det som gäller nu. 

Vi har lite tid på oss, nästa match är HEMMAPREMIÄREN 17/11 mot Eskilstuna BS. Matchstart kl. 13.15. 

Avslutningsvis så vill jag lyfta fram ett stort glädjeämne från matchen. Efter en tids uppehåll från bandyn, han har bl a varit utomlands studerat och spelat fotboll, gjorde igår Benjamin Hjorth comeback. Han visade direkt att han har mycket att tillföra vårt lag. Lugn och trygg med boll, fin skridskoåkning och inte minst, en bra blick och spelförståelse. Han kommer att bli mycket betydelsefull kommande säsong. Välkommen tillbaka Benji!

Hoppas vi ses snart vi den stora isen. 

//Ian Bonetto<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer