SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga/Bromstens Bandyklubb

Sponsorer

SBBK ska erbjuda det bästa av bandy. Vi älskar idrott och främst sporten bandy. Vi ska bedriva bandyverksamhet som skapar klubbkänsla, sportslig- och social fostran. Vi ser framför oss en livslång relation med idrott, träning, motion, tävling, gemenskap och hälsa. Klubben har en utgångpunkt i breddverksamheten, där alla får vara med. Vi vill skapa en känsla av trivsel, trygghet och kamratskap, där vill vi lägga grunden för bandyspel på god nivå. Vi ska vara ett naturligt val om man vill utvecklas inom bandysporten.

Våra sponsorer och partners ökar vår förmåga att uppnå våra mål och visioner.


Till er som vill hjälpa oss i vårt fortsatta arbete framåt finns olika sätt att stödja vår förening. För företag har vi sponsorpaket i tre olika nivåer. Likaså för privatpersoner finns liknande medlemskap. Vänligen se länkarna nedan.

 

Har ni frågor eller vill diskutera ett samarbete, vänligen kontakta Martin Forhaug 0707-997792 eller martin@forhaug.se för mer information.

Exempel på sponsorsavtal finner ni här:

2020-10-28 15:39
 
 
Våra sponsorer