SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga/Bromstens Bandyklubb

Anna Tengblads löpargrupp
Gruppledare Anna Tengblad

Anna är utbildad på GIH och arbetar idag som idrottslärare. Håller själv på med bl a löpning, yoga. Just nu särskilt inne på att lära sig handstående och naturbad. Hon är också verksam som personlig tränare. Anna har tidigare hållit i olika tränings- och löpargrupper, har en Löpcoachutbildning via Tränarakademin.

 

Anna ska köra en ny Löpargrupp, blandad nivå, som utgår från Spånga IP på tisdagskvällar kl. 19:00. Börjar v. 10. 

Digital löpgruppsstart på tisdag!
2021-03-04 21:40

På grund av den ökade smittspridningen har styrelsen beslutat att skjuta på den fysiska löpgruppsstarten 2 veckor. Vecka 10 och 11 får löpgruppsdeltagarna därför istället ett löppass att genomföra på egen hand via en privat Facebookgrupp eller mail. Löppasset live-sänds också. Vi ställer inte in, vi stället om!!

 

 

Ytterligare en gruppledare till löpargruppen!
2021-02-17 00:32
Gruppledare Cecilia Fridén
Intresset för deltagande i löpargruppen har varit jättestort, vIlket är superkul. Därför kommer nu Cecilia Fridén att komplettera och stärka upp ledarstaben i löpargruppen. 

Cecilia har varit aktiv mest hela sitt liv. I barn och ungdomen testade hon flera olika sporter, men mest blev det friidrott. I dagsläget är hon även ledare inom Spånga IS Fotboll. Hon är utbildad idrottslärare och Fysioterapeut.

Löpargruppen kommer att utgå från Spånga IP på tisdagarna, kl.19-20, med start v.10.
 
Våra sponsorer