Samling 18 :15. Matchen börjar 20:00. Det är nu det ska avgöras!
JDM avgjordes på Spånga IP och SBBK stod som segrare!
2019-03-10 22:35
Guld, silver, brons och koppar
För första gången på många år spelades Junior DM i Stockholm. Fyra valörer av årets medalj skulle delades ut under säsongens sista dag. Gustavsberg tog med sig Kopparmedaljen och Helenelund Bronset. Detta efter en inledningsvis tight kämpamatch. Allt eftersom matchen led tog Helenelund över mer och mer, vilket gjorde att de avgick med en klar seger. I finalen spelade Hammarby och SBBK. Efter en lite skakig inledning tog SBBK över spelet mer och mer. Våra P19-killar gör förmodligen årets bästa halvlek och i paus ledde de med 0-4. Hammarby kom ut i andra halvlek med full fart och reducerade 2 gånger innan våra killar kunde återta en fyramålsledning.I slutet av matchen blev vi lite stressade av Hammarbys forcering och en till synes säker ledning åts in och Hammarby kunde kvittera med matchens sista skott. I den efterföljande straffläggningen visade SBBK att vi hade de starkaste nerverna och den vassaste målvakten, vi kunde därmed avgå med en välförtjänt seger. Hammarby knep Silvret medan vi hängde Guldet runt halsen.