SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga/Bromstens Bandyklubb

Bli medlem i Spånga/Bromstens Bandyklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Spånga/Bromstens Bandyklubb
Spånga/Bromstens Bandyklubb (SBBK) är en bandyförening hemmahörande i Spånga, Stockholm. Vi har
vår hemvist på Spånga Idrottsplats där vi bedriver bandyverksamhet som spänner från de allra yngsta barnens Skridskokul,  den årliga Skridsko- och Bandyskolan, via ungdomslagen för både pojkar och flickor
i åldrarna 8 till 19 år, till vår seniorverksamhet där vi säsongen 2020/2021 spelar i Allsvenskan för damer och herrarnas div 1 östra.
Välkommen till SBBK-dagen den 11 september på Spånga IP
2022-08-27 16:27

Hej bandyvänner!


Efter sommarens välförtjänta semestrar är det dags att starta upp bandysäsongen 22/23 på allvar. Vi anordnar för tredje året i rad SBBK-dagen, en eftermiddag på Spånga IP där vi får chansen att träffa varandra, testa lite ny utrustning, byta/sälja bandyprylar och bidra till såväl klubbgemenskap som föreningskassa. Något som är väl så viktigt inför säsongen! Så se till att hela laget kommer dit, inklusive föräldrar, släkt och vänner!


Datum och tid: Söndag 11 september kl 12-15
Plats: Spånga IP – utomhus och i Sportfiket


Aktiviteter
* Byt, Köp & Sälj (bandyprylar)
Alla lag får ett bord att nyttja där man kan ställa upp urvuxna bandyprylar som kanske kan vara
perfekta för de lite yngre spelarna i klubben! Eller kanske du hittar precis det du själv behöver – för en bråkdel av vad det kostar i butik?


* Försäljning SBBK-grejor (CCM) – beställ dina grejor på plats!

Du har självklart möjlighet att köpa nya, fräscha SBBK-märkta CCM-prylar alt lägga en beställning på sådant som inte finns på plats.


* Slipa skridskor
Se till att dina skridskor är i topptrim till ispremiären! Klubbens vassaste slipare finns på plats och hjälper dig att få skridskorna förberedda!


* SBBK-lotteriet (priser från SBBK, CCM och sponsorer)
Stötta föreningen och ta chansen att vinna fina bandypriser från våra sponsorer och
samarbetspartners!


* Testa hastighetsmätning på skottrampen
Hur hårt skjuter du egentligen? Här får du chansen att prova skott med hastighetsmätare – vi utser klubbens skarpaste skytt under dagen!


* Testa dribblingsbanan på tid!
Ta dig runt dribblingsbanan på snabbast möjliga tid! Testa klubbtekniken i vår kluriga bana!


* Träffa A-laget och Damlaget (inkl fotografering)
Hälsa på spelarna i vårt grymma damlag eller herrarnas A-lag! De berättar om hur du ska göra för att bli en grym bandyspelare och lagkompis! Snygga idolbilder utlovas!


* Sportfiket öppet!
Självklart serveras fika, korv etc under dagen från Sportfiket!


* Från scen (program från kl 12:00)
Från scenen kan du lyssna på tal av klubbens ordförande Hans Bjurgren, sportchef Ian Bonetto
berättar om SBBKs bandyfilosofi samt representanter från både Damlaget som A-laget. Dessutom lite livemusik från en ny stjärna på Stockholms musikhimmel! Missa inte detta!


Varmt välkomna till SBBK-dagen!

SPÅNGA MOTION
Spånga Motion - terminsstart v 36!
2022-08-20 16:45, SPÅNGA MOTION

Vecka 36 startar Spånga Motions löpgrupp och cirkelträningsgrupp igen efter sommaruppehållet. Det blir fjärde terminen för dessa grupper och intresset och antalet aktiva i grupperna har ökat för varje termin. Senare i höst startar även för andra säsongen bandy/skridskor för damer under Spånga Motions flagg. Spånga Motion är en del av SBBK med motionsgrupper för alla (från 14 år). 

 

SBBK har duktiga tränare och ledare med lång erfarenhet av träning och motion i alla de former. Utifrån den värdegrund som klubben står på vill vi skapa förutsättningar för en livslång relation med idrott, träning, motion och hälsa. 

 

Tider och grupper för hösten:

 

Löpgrupp tisdagar 19.00

Cirkelträning onsdagar 18.30

 

Haka du med! Anmäl dig via länken nedan eller maila motion@sbbk.nu om du har frågor.

 

Anmäl dig här

 

Gruppträningen erbjuds för medlemmar i SBBK. Medlemsskapet kostar 400 kr/termin. Därutöver tillkommer en träningsavgift på 400 kr/termin. Träningsavgiften gäller deltaganade i en eller flera aktiviteter.

 

Om man deltog i någon grupp i våras betalar man endast träningsavgift under hösten.

 

Medlemsskapet medför att du är försäkrad (bas) enligt Folksams Föreningsförsäkring.

Avsluta sommarlovet med bandyläger på hemmaplan!
2022-08-03 10:09

Måndag-onsdag 15-17 augusti har ungdomsföreningarna i Stockholm fått möjlighet att arrangera ett dagläger i Gubbängens skridsko- och bandyhall. Samarrangörer för lägret är Hammarby, GT/76 och SBBK. Ett perfekt avslut på sommarlovet för alla Stockholms bandysugna barn!

Lägret riktar sig till barn/ungdomar födda 2007-2013.

Lägerverksamheten pågår mellan 8-16 alla 3 dagarna. Start- och sluttid för första ispasset kan variera beroende på vilken grupp ditt barn delas in i, men det finns aktiviteter och omsorg mellan dessa tider. Sista ispasset slutar 14.20, så tidigare hämtning går bra. Kostnad är 750 kronor/barn för alla 3 dagarna (eller 250 kronor per dag om ni vill anmäla till enstaka dagar). I avgiften ingår 2 ispass per dag för alla, aktiviteter utanför isen, lunch och mellanmål.  Klicka på länken nedan, oavsett vilken förening ni tillhör: https://www.hammarbyifbandy.se/hammarbyifbandy/formular/sommarbandy-15-17-augusti/11387

Prata gärna ihop er med lagkompisarna och peppa flera att vara med, ju fler vi blir desto roligare blir lägret! Den här sommarens läger blir det första som organiseras av föreningarna med detta upplägg och vi hoppas det ska bli starten på en återkommande tradition där Stockholms bandyungdomar får ett roligt avslut på sommarlovet och en tidig start på den efterlängtade bandysäsongen.

Gruppindelning görs utifrån anmälningsläget och skickas ut till alla deltagare tillsammans med ett mer detaljerat schema och annan viktig information en vecka innan lägret. Vi förbehåller oss rätten att ställa in lägret om deltagarantalet blir för litet eller om det skulle bli förseningar med isen då vi inte har någon reservarena. Detta meddelas i sådana fall senast 8/8 och självklart med full återbetalning av avgiften.

Daglägret organiseras och leds gemensamt av föreningarna och för att kunna genomföra det och ge deltagarna en bra upplevelse tar vi gärna emot stöttning av föräldrar, tränare och ledare från våra respektive led. Det finns många sätt att hjälpa till både på plats, på eller utanför isen, samt med planering eller organisation innan lägret. Om du vill vara med hör av dig till: ungdomsbandy@hammarbybandy.se. Barn till föräldrar som är med som ledare får rabatt på deltagaravgiften, har du som förälder möjlighet att hjälpa till under lägret ska du inte använda anmälningslänken ovan, maila istället ditt barns namn och födelsedatum per mail till ungdomsbandy@hammarbybandy.se

Vi tar gärna emot förslag på kontaktpersoner till organisationer som vi kan samarbeta med för off-ice-aktiviteter, tex prova-på-aktiviteter för andra idrotter. Kan du själv hålla i en sådan aktivitet någon av dagarna eller känner någon annan vi kan kontakta? Hör av dig!

Är du bandyspelare född 2006 eller äldre kan du anmäla intresse för att jobba som ledare på lägret. Ersättningen för ungdomsledare baseras på hur stort eget ansvar du har samt hur många dagar du kan vara med. Det är alltså en bra möjlighet att få lite extra istid i början av säsongen och utveckla sina ledaregenskaper samtidigt som du tjänar en extra slant. Om vi får in fler intresseanmälningar från ungdomsledare än behovet så kommer de som kan vara med alla dagar att prioriteras. Skicka ett mail till ungdomsbandy@hammarbybandy.se eller sms till 0703-63 25 06 (Jonna Nyman) med ditt namn, hur gammal du är samt vilka dagar du kan jobba på lägret. Om du har tidigare erfarenhet av att vara ledare/tränare får du gärna skriva någon rad om det, men det är inget krav. Det kommer att finnas vuxna huvudansvariga på plats som stöd för ungdomsledarna och förplanerade träningsupplägg.

Ledare/tränare kommer att kallas till en kortare uppstart/genomgång digitalt veckan innan lägret.

 

Jonna Nyman, Ungdomsansvarig Hammarby

August Liljeqvist, Ungdomsansvarig SBBK

Andreas Lagesson, Ungdomsansvarig GT76

 

Årsmöte 2022
2022-05-21 09:38

SBBK välkomnar våra medlemmar till årsmöte i föreningen!

 

När: 31/5, kl 19.00

Var: Sportcafeét, Spånga IP

 

Årsmöteshandlingar skickas på begäran. Kontaktas August Liljeqvist (august.liljeqvist@gmail.com) eller Hans Bjurgren (hans@bjurgren.se) för årsmöteshandlingar.

 

Väl mött!

Sportlovsbandy på Spånga IP
2022-03-03 14:09
Under sportlovet har SBBKs Joel Susenbeth, Edgar Liljeqvist och Tim Steen lärt ut bandy till ungdomar på Spånga IP. I samarbete med Rinkeby Run är det full aktivitet i skidspåret och på bandypisten mellan 12.00 och 16.00 med möjlighet att låna utrustning och prova på vintersporter.
Nyhetsbyrån Järva har publicerat en artikel:
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer