SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga/Bromstens Bandyklubb
Senior

Seriepremiär säsongen 2023/2024.
2021-02-02 11:27

Winter is coming…is here!

Seriepremiär tydligare tecken än så finns det inte på att vintern är här och bandysäsongen börjat på riktigt. Äntligen är den långa försäsongen till ända. Jag skriver detta då vi står inför en vinter som ser särdeles kul och spännande ut. Vi har ett Damlag som fått förstärkning av duktiga fd AIK spelare och landslagsspelare från Holland. De har gått som tåget under hösten, vann bl a Damallsvenska Cupen och har inlett Allsvenska seriespelet med stabila segrar. Väl värt att besöka IP och titta på dambandy i vinter, hög klass!


Herrlaget har tränat bättre än någonsin under hösten. Dessutom fått fin fin förstärkning jämfört med förra säsongen. Hugo Tengblad och Simon Bonetto har båda återvänt till moderklubben. Vi hör fått in en ny spelare, Olle Enelund, som tidigare spelat i Mölndal. Två nya målvakter förstärker truppen, dels Eric Wängelin från Uppsala och dels Niclas Wikström som gör comeback till den underbara sporten efter en tids uppehåll. Även Maximilian Hjorth gör en efterlängtad comeback efter en lång rehabilitering. Dessutom har vi många duktiga juniorer som tränar med A-truppen. Yngst är Casper Nummelin född -08. 

Som sagt, härlig energi i klubben. Skridsko och Bandykul är i full gång på söndagarna. Vill redan nu slå ett litet extra slag A-lagets Hemmapremiär på Spånga IP som vi hoppas kunna göra till ett kul happening. 

Sprid ordet, det är på Spånga IP det händer i vinter 😃
🔵❤️⚪️


Nyhetsarkiv
Hemmapremiär!2023-11-19 16:33
5:e raka2019-01-12 12:18
4:e raka vinsten2019-01-05 21:12
 
Våra sponsorer