SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga/Bromstens Bandyklubb

Spånga Motions löpgrupp
Gruppledare Cecilia Friden, Cecilia Jonkvist och Anna Tengblad

Löpgruppen utgår från Spånga IP, tisdagar kl 19.00-20.15. Gruppen är anpassad för alla nivåer och leds av Cecila Friden och Anna Tengblad. Start v 10

 

Cecilia Jonkvist har alltid nästa löplopp i sikte och tränar målmedvetet men med hjärta och glädje. Hon är en sann löpentusiast med stor erfarenhet och goda löparkunskaper som också brinner för inspirera andra till att gilla löpning.

 

Cecilia Fridén har varit aktiv mest hela sitt liv. Som barn och ungdom testade hon flera olika sporter, men mest blev det friidrott. I dagsläget är hon även ledare inom Spånga IS Fotboll. Hon är utbildad idrottslärare och Fysioterapeut.

 

Anna Tengblad är utbildad Idrottslärare och hon har arbetat med träning och hälsa för både barn och vuxna i olika roller i hela sin yrkeskarriär. Hon har även en Löpcoachutbildning via Tränarakademin. Själv håller hon på med löpning i alla former, styrketräning och yoga.

 

Anmäl dig här!

 

 

Digital löpgruppsstart på tisdag!
2021-03-04 21:40

På grund av den ökade smittspridningen har styrelsen beslutat att skjuta på den fysiska löpgruppsstarten 2 veckor. Vecka 10 och 11 får löpgruppsdeltagarna därför istället ett löppass att genomföra på egen hand via en privat Facebookgrupp eller mail. Löppasset live-sänds också. Vi ställer inte in, vi stället om!!

 

 

Ytterligare en gruppledare till löpargruppen!
2021-02-17 00:32
Gruppledare Cecilia Fridén
Intresset för deltagande i löpargruppen har varit jättestort, vIlket är superkul. Därför kommer nu Cecilia Fridén att komplettera och stärka upp ledarstaben i löpargruppen. 

Cecilia har varit aktiv mest hela sitt liv. I barn och ungdomen testade hon flera olika sporter, men mest blev det friidrott. I dagsläget är hon även ledare inom Spånga IS Fotboll. Hon är utbildad idrottslärare och Fysioterapeut.

Löpargruppen kommer att utgå från Spånga IP på tisdagarna, kl.19-20, med start v.10.
 
Våra sponsorer