SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga/Bromstens Bandyklubb
PF09

Välkommen till SBBK08/09!
Laget på läger i Rättvik 2021.

Vi är ett skönt gäng tjejer och killar som älskar att spela bandy tillsammans! Vi tränar tre gånger i veckan på Spånga IP och spelar matcher och cuper under större delen av vintersäsongen. Hos SBBK08/09 spelar vi bandy för att det är kul! Alla som vill prova på bandy och är födda 2008 eller 2009 är välkomna att börja i vårt lag - kolla kalendern och kom ner till Spånga IP på någon av våra träningar! 

 
Vill du veta mer om vårt lag, SBBK eller bandy i allmänhet - maila till jesper.tengblad@icloud.com. 
 
Vi ses på isen!
Hur lång ska klubban vara?, Vilken slipning och skena ska man ha?,Övrig utrustning, hur funkar det?
2018-12-19 14:03
Många frågor gällande rätt utrustning och hur jag ska tänka till bandyspelaren i familjen, gå gärna in här via denna länk som Bandyn i Edsbyn tagit fram. Den ger svar på många frågor.

/Ledarna
Har du nånsin cyklat med punka på båda däcken?
2018-11-29 13:38
Inte? Tänkte väl det. Men det är faktiskt så det kan kännas när man försöker åka skridskor på ett par oslipade och förstörda skenor. Inte mycket som funkar då, helt enkelt!

Det är viktigt att ta hand om sina skridskor på ett bra sätt och att slipa dem mellan varven. Det behövs inte inför varje träning, men någon gång i månande är en bra riktlinje för barn runt tio år. Och är det så att skenorna har fått stryk, ett hack eller blivit skadade på något sätt, då är det raka vägen till sliprummet som gäller.

Med slipade skridskor får du bättre fäste i isen, bättre kontroll och högre fart! Bra skärpa på skenorna behövs särskilt när det är kallt ute och isen blir hårdare än vanligt. Här kommer några tips om hur du tar hand om dina skridskor på bästa sätt. Har du några frågor om slipning, material etc - vänd dig till oss ledare, så hjälper vi dig!

Ses på isen (eller i sliprummet)!

/Ledarna
Poolspelspremiären avklarad!
2018-11-28 09:29
SBBK går till anfall i match mot GT/76.
Under söndagen den 25 november spelade vi två parallella poolspel på Studenternas IP (Uppsala) och hemma på Spånga IP. Totalt sex matcher á 2x20 min avklarades med minst sagt full fart på skridskorna, ända in i sista matchminuten! Fint spel, många mål och härliga insatser på och utanför planen blev det! Bra kämpat alla grymma spelare och föräldrar som inte minst arrangerade ett fantastiskt bra poolspel på hemmaplan!
 
Våra sponsorer