SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga/Bromstens Bandyklubb

SBBK DAM
SBBK går fram mot sin tredje säsong i Damallsvenskan. Vi har börjat med isträningen och även fys och kondition. Vi har givetvis kvar Stockholmsderbyt mellan SBBK och Hammarby. Vi  kommer att få en spännande säsong med 7st hemma matcher. De flesta av dessa på en söndag. Vi räknar med att ni kommer och hejjar på oss. Spelarna är redo, ledarna redo, klubben redo så publiken planera in någa vintersöndagar på spånga IP för en härlig bandyupplevelse. 

Ledarna SBBK DAM
3 av våra tjejer har chansen!
2019-04-25 17:54
Tre av våra tjejer är med i den träningstrupp som tagits ut till det kommande F17-landslaget. SBBK håller tummarna för att går vägen, lycka till Saga, Saga och Clara!

Ny tränare för A-lag & F17
2019-04-12 17:14
Jeanette Engman
SBBK fortsätter att växa och utvecklas. Känns så kul och rätt att kunna hälsa Jeanette Engman varmt välkommen till klubben och tränarstaben för Spångas Damlag och F17. Härligt att få in någon med så mycket erfarenhet, meriter och inte minst positiv energi. ⚪️❤️🔵
2019-01-24 10:05
Då har vi nått en ny milstolpe i klubbens historia. SBBK har glädjen att gratulera Anni Bäckman som första tjej i klubben att bli uttagen i F17 landslaget. Hon ska spela VM i Varkaus, Finland 28 feb - 2 mars. Stort grattis och lycka till!
Referat: Hammarby IF - Spånga/Bromstens Bandyklubb
Första segern!
2018-11-25 19:15
Stor dag för Stockholms Dambandy idag. Efter en jämn och välspelad match där SBBK visade sig vara starkare, vågade mer och hade mest hjärta vann SBBK med 5 mål mot 1 för Hammarby. En grym insatts av alla spelare och en stolt Ledare. Vi tackar Hammarby för en fantastisk bandydag.
 
Våra sponsorer