SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga/Bromstens Bandyklubb
Skridskokul

Skridsko- & Bandykul - flyttar från hallen, ut till Spångas stora bandyis!
2019-11-05 15:49
Alla Skridskokuliga barn hälsas mycket välkomna till premiärträningen kommande söndag på Spångas stora härliga Bandyis. Efter fyra roliga Skridsko- och Bandykul söndagar inne i ishallen, flyttar vi nu ut vår verksamhet till vår vanliga "hemmaplan", den stora isbanan.
Som tidigare säsonger utökas träningstiden med en halvtimme. Vi serverar alla barn varm saft och kaka i "halvtid" samt alla föräldrar/anhöriga bjuds på kaffe eller te under skridskoträningen. För alla föräldrar som själv vill passa på att njuta av Spångas is under träningen - är skridskor och hjälm ett måste!

Välkommen till "nypremiären" av Skridsko- och Bandykul på Spångas nylagda is, Söndagen den 12/1,  kl. 09.30-11.00. Behöver ni hjälp med Skridskoslipning så finns personal på plats!. Kom gärna i tid!
För nyregistreringar eller utökning av "prova på" aktiviteten samt komplettering av tröjor och ev. annat material - hänvisar vi till Sportcaféet, beläget efter ishallen, på väg in mot isbanan. Alla andra fortsätter direkt till aktivitetsytan för skridskoslipning, omklädnad och avprickning!
Väl mött på Spånga, söndag kl. 09.30!

För mer Information - klicka på Skridskokul -bilden till höger eller på länken nedan;
http://www.skridskokul.se/spanga

Gå direkt till Anmälan - klicka på länken nedan;
https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={C8BBC303-5F62-4E0E-AAC7-CFC5254C3C26}

Frågor om Skridsko- & Bandykul - maila till;  bandykul@sbbk.nu

Nyhetsarkiv
2019-02-24 19:55
 
Våra sponsorer