SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga/Bromstens Bandyklubb
SPÅNGA MOTION

Spånga Motion - terminsstart v 36!
2022-08-20 16:45

Vecka 36 startar Spånga Motions löpgrupp och cirkelträningsgrupp igen efter sommaruppehållet. Det blir fjärde terminen för dessa grupper och intresset och antalet aktiva i grupperna har ökat för varje termin. Senare i höst startar även för andra säsongen bandy/skridskor för damer under Spånga Motions flagg. Spånga Motion är en del av SBBK med motionsgrupper för alla (från 14 år). 

 

SBBK har duktiga tränare och ledare med lång erfarenhet av träning och motion i alla de former. Utifrån den värdegrund som klubben står på vill vi skapa förutsättningar för en livslång relation med idrott, träning, motion och hälsa. 

 

Tider och grupper för hösten:

 

Löpgrupp tisdagar 19.00

Cirkelträning onsdagar 18.30

 

Haka du med! Anmäl dig via länken nedan eller maila motion@sbbk.nu om du har frågor.

 

Anmäl dig här

 

Gruppträningen erbjuds för medlemmar i SBBK. Medlemsskapet kostar 400 kr/termin. Därutöver tillkommer en träningsavgift på 400 kr/termin. Träningsavgiften gäller deltaganade i en eller flera aktiviteter.

 

Om man deltog i någon grupp i våras betalar man endast träningsavgift under hösten.

 

Medlemsskapet medför att du är försäkrad (bas) enligt Folksams Föreningsförsäkring.

 
Våra sponsorer