SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga/Bromstens Bandyklubb
SPÅNGA MOTION

SPÅNGA BANDY SLÅR ETT SLAG FÖR HÄLSA OCH GEMENSKAP!
2021-02-01 20:05
Spånga Motion, Gruppledare Anna Tengblad och Ian Bonetto

SBBK vänder sig nu inte bara till bandyspelare utan till alla som vill motionera och umgås i en god gemenskap.

SBBK har duktiga tränare och ledare med lång erfarenhet av träning och motion i alla de former. Utifrån den värdegrund som klubben står på vänder vi oss nu till grannar, vänner, släktingar och andra, såväl gamla som unga (från 14år). Kort och gott, vi vänder oss till ALLA glada motionärer i Spånga eller Västerort och vi kallar det: Spånga Motion

Till att börja med har vi tänkt starta upp särskilda träningsgrupper för: 

 

 

Vill du veta mer. Är du intresserad av att träna med Spånga Motion eller kanske till och med skulle vilja starta upp en egen träningsgrupp, kontakta då oss via vårt formulär nedan.

 

Anmäl intresse här   

 

 

Gruppträningen erbjuds för medlemmar i SBBK. Medlemskap kostar 400kr/år. Därutöver tillkommer en Träningsavgift 300 kr/termin. Ibland tillkommer extra träningsavgift när så behövs för att täcka lokalhyra eller andra omkostnader.

 

I träningsavgiften ingår ledarledda träningspass och en snygg träningströja Medlemskapet medför också att du till viss del (bas) är försäkrad enligt Folksams Föreningsförsäkring. 

 

 

 

Vill du starta upp en träningsgrupp eller bli ledare?

Är du intresserad att vara Ledare i en av våra träningsgrupper och/eller kanske starta upp en ny träningsgrupp kan du kontakta oss via motion@sbbk.nu eller formuläret ovan.

 

 

 
Våra sponsorer