SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga/Bromstens Bandyklubb
SPÅNGA MOTION

SPÅNGA MOTION - Ny termin, nu kör vi!
2021-08-29 10:08
Gruppledarna är redo för en ny termin. Från vänster Erika med Cirkelträning, Cecilia och Anna från Löpargruppen och Mats med Spinning.

SBBK vänder sig nu inte bara till bandyspelare utan till alla som vill motionera och umgås i en god gemenskap.

 

SBBK har duktiga tränare och ledare med lång erfarenhet av träning och motion i alla de former. Utifrån den värdegrund som klubben står på vänder vi oss nu till grannar, vänner, släktingar och andra, såväl gamla som unga (från 14år). Kort och gott, vi vänder oss till ALLA glada motionärer i Spånga eller Västerort och vi kallar det: Spånga Motion

Under hösten 2021 kör vi följande grupper: 

Vill du veta mer. Är du intresserad av att träna med Spånga Motion eller kanske till och med skulle vilja starta upp en egen träningsgrupp, kontakta då oss via vårt formulär nedan.

 

Anmäl dig här   

 

Gruppträningen erbjuds för medlemmar i SBBK. Medlemskap kostar 400kr/år. Därutöver tillkommer en Träningsavgift 400 kr/termin. Träningsavgiften gällerdeltagande i en eller flera aktiviteter. Tillägg för deltagande i spinning 500kr per termin pga lokal-och cykelhyra.

 

OBS om man deltog i någon grupp under våren betalar man endast träningsavgift under hösten.

 

I träningsavgiften ingår ledarledda träningspass och en snygg träningströja Medlemskapet medför också att du till viss del (bas) är försäkrad enligt Folksams Föreningsförsäkring. 

                                   

 
Våra sponsorer